dinsdag, juni 25, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Bliksemstart kaartverkoop Theater de Winsinghhof Roden

Deel op Facebook

De voorverkoop voor seizoen 2023/2024 in De Winsinghhof is spetterend van start gegaan tijdens de jaarlijkse seizoenspresentatie op zaterdag 27 mei. Toen om 14.00 uur de kaartverkoop voor Vrienden van het theater begon, stroomden de bestellingen binnen. Zowel online als bij de kassa werd goed verkocht. Op donderdag 31 mei waren er al ruim 2200 kaarten over de on- en offline toonbank gegaan. Gezien de prognose van 7200 verkochte kaarten is dat doel binnen vijf dagen al voor een derde behaald. De reguliere verkoop start op zaterdag 3 juni om 10.00 uur.

Directeur Jacob Frölich: “De seizoenspresentatie was geweldig! Het was een mooie dag waarop veel vaste gasten van De Winsinghhof ons een bezoekje hebben gebracht. Er waren leuke previews en presentaties en we hebben een recordaantal kaarten verkocht.”

Net zoals de meeste culturele instellingen, heeft ook dit theater een paar pittige jaren achter de rug. Frölich: “We merken aan de bezoekers dat ze echt weer zin hebben in theater. Het gevarieerde aanbod van De Winsinghhof is een schot in de roos. De vaste bezoeker van ons theater durft het avontuur aan te gaan door niet alleen voor gevestigde namen, maar ook voor minder bekende of startende artiesten te kiezen. Het is dan ook een speerpunt van De Winsinghhof om juist die startende of minder bekende artiesten een podium te bieden. Dat dit wordt gewaardeerd door ons publiek stemt mij enthousiast. Het belooft weer een prachtig seizoen te worden!”

Foto: Jacob Frölich wordt geïnterviewd door schrijver en theaterrecensent Patrick van den Hanenberg in het decor van Ernest Beuving.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken