maandag, juni 17, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Dwaasbouwers opgelet! Het is tijd om naar de tekentafel te gaan voor het ontwerpen van je Folly.

Deel op Facebook

Folly Art Norg viert haar eerste lustrum in 2023. Gedurende de maand augustus staan vijftien folly’s in een wandelroute van zeven kilometer in de natuur rondom Norg. Met ieder jaar meer bezoekers verovert dit groeiende evenementen een prominente plek in het cultuurlandschap van Nederland.

Voor deelnemers is het een wedstrijd met een prijs van € 5.000 voor het meeste dwaze bouwwerk. Voor bezoekers is het een prachtige wandeling in de natuur waar je telkens verrast wordt door een eigenzinnig bouwsel. Folly Art Norg is een cross-over tussen bouwkunst, architectuur, land art, design, vakmanschap en kunst in de openbare ruimte.

Een uniek evenement voor iedereen om aan deel te nemen: kunstenaars, (landschap)architecten, vormgevers, bouw fanaten, hobbyisten, fantasten, solisten, teamplayers, vrienden of familie. Samen of alleen vragen wij jou een ontwerp in te dienen voor Folly Art Norg. Hoe gekker, hoe beter!

Met een materiaalbudget van € 500 dagen we je uit om een ontwerp in te zenden dat voldoet aan de voorwaarden zoals die zijn omschreven in het wedstrijdpakket. Het inzenden van je ontwerp kan tot 1 maart 2023.

Vraag een wedstrijdpakket aan via www.follyartnorg.nl of mail follyartnorg@gmail.com

Norg, Het Follydorp van Nederland.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken