Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KV Noordenveld 1 pakt eerste punten in 2024

Deel op Facebook

Afgelopen zaterdag 27 januari stond de 2e thuiswedstrijd van de eerste Mastselectie in 2024 op het programma. Tegenstander deze avond in Sportcentrum De Hullen, het combinatieteam van VZK Haule, Donkerbroek, DIO Oosterwolde en ODIS Elsloo, kortweg VDDO uit Oosterwolde. De oranje tijgers van trainer/coach Jesper van Haastrecht lieten er geen gras over groeien wie het sterkste team had : 26-16.

Jesper van Haastrecht : ‘ De eerste 20 minuten hadden we moeite met het spel van VDDO. Zij begonnen erg zuiver en wij waren verdedigend nog niet op ons best. Vlak voor rust wisten we eindelijk een gaatje te slaan waardoor we met vertrouwen de 2e helft konden starten.
Ook de tweede helft duurde het even voordat we goed speelden. VDDO bleef dichtbij maar uiteindelijk hebben we de wedstrijd volwassen naar ons toe kunnen trekken.
26 keer scoren is super, dat het over 9 verschillende schijven gebeurt maakt het extra mooi ! ‘
Het werd al met al een mooie korfbaldag voor de senioren van Noordenveld, na het 4e, 3e en 2e wist dus ook het 1e team de punten te pakken.

De volgende wedstrijd speelt het vlaggenschip van Noordenveld tegen Dow/TFS/Wêz Handich. Deze wedstrijd in Sporthal Dûnoard begint 3 februari om 20.20 uur.

Scores kv Noordenveld 1 : Jasper Lütter 5, Sven Stobbe 4, Jaap de Boer 3, Nienke Bolt 3, Lianne Bangma 3, Romee de Rink 3, Robin van Bolhuis 3, Evelien Tepper 1 en Judith Verhoef 1.