zondag, maart 3, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

De Pompstee in Roden komt dit voorjaar met een 70’s en 80’s concert van de ABBA Tribute band

Deel op Facebook

ABBA speelde in de geschiedenis van de popmuziek een leidende rol, wie herinnert zich niet de klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, MamaMia. Op zondag 31 maart, 1e Paasdag wordt het publiek getrakteerd op een 2 x 60 minuten durend concert waarin al deze en nog veel meer hits voorbij komen.

De ABBA Tribute band is door Nederlandse en buitenlandse pers meerdere malen uitgeroepen tot 1 van de allerbeste tributes ter wereld. Dankzij de 2 topvocale “dancing queens” en 4 professionele muzikanten wordt het origineel zo goed mogelijk benaderd.

Niet alleen de generatie uit de ABBA tijd zal enthousiast worden, ook jongere generaties blijken te houden van ABBA. Hun muziek is en blijft van alle tijden.

Kortingsactie t/m 31 januari:

Het concert in Roden is op 1e Paasdag, zondag 31 maart. De deuren openen om 20.00 uur en het concert begint rond 21.00 uur. Vooraf, in de pauzes en na afloop draait DJ SoWieSo muziek uit dezelfde periode. De kaartverkoop is inmiddels gestart en t/m 31 januari geldt er een aanbieding, 20 % korting op elke ticket met de actiecode ABBARODEN. Deze zijn alleen verkrijgbaar in de ticketshops op www.pompsteelive.nl en op www.cazemier.nl/tickets/.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken