zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

LEKKER LUI LIGGEN LEZEN VOOR GOEDE DOELEN, DAT KAN op 24 EN 25 JUNI!!!!

Deel op Facebook

Inwoners van Noordenveld en wijde omgeving krijgen de unieke kans om in deze mooie zomer lekker lui te liggen lezen met goedkope boeken en gelijktijdig goede doelen te ondersteunen. De Roder Boekenmarkt organiseert op 24en 25 juni een midzomerboekenmarkt op Ceintuurbaan Noord 122 in Roden. Bij deze boekenmarkt is speciaal gedacht aan de vele vakantiegangers. Er zijn veel romans, spannende boeken, maar ook echte literatuur voor in de luie stoel.

Natuurlijk heel veel kinderboeken (voor achter in de auto). Veel kookboeken zullen u stimuleren voor een eenvoudige, voedzame en gezonde (camping)maaltijd. Maar ook voor de thuisblijvers zijn er veel boeken over kunst en cultuur,  filosofie, tuinonderhoud en nog veel meer.

Met het kopen van deze boeken ondersteunt u gelijktijdig de Ghana Werkgroep, met vele goede projecten in Ghana, en ook de Stichting OostWestKontakten, die onder andere met generatoren, fietsen, speelgoed en zaaigoed voor zowel burgers als weeshuizen in Oekraïne helpt.

De vrijwilligers van de boekenmarkt hebben onder tropische omstandigheden de boeken weer gerubriceerd en op alfabet gezet. Het ziet er weer spik-en-span uit. Uw bezoek is ook voor hen een geweldige waardering en stimulans om de grote APRES-CHRISTMAS-MARKT in december voor te bereiden.

Plaats: Ceintuurbaan Noord 122 in Roden

Datum: 24 en 25 juni van 9.00 uur tot 16.00 uur

Entree: 2,00 euro

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken