zondag, mei 26, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Stoere Stemmers trots op hun Medailles en Diploma’s! 

Deel op Facebook

Een onvergetelijke vrijdagochtend voor de cliënten van Cosis, want Burgemeester Klaas Smid, met zijn imposante ambtsketting, onderscheidde trots de deelnemers van de workshop “Stoere Stemmers” met medailles en diploma’s. De cliënten van Cosis beleefden een ochtend vol betekenis, waarin hun groeiende politieke betrokkenheid op een bijzondere manier werd beloond.


Kandidaat Kamerlid Elke Slagt – Timmerman bracht een dosis enthousiasme door de deelnemers te vertellen over de cruciale rol en functie van de Tweede Kamer. Haar inspirerende woorden voegden een extra dimensie toe aan de al boeiende workshop.

Tijdens de workshop ontdekten de deelnemers niet alleen het belang van op de hoogte zijn van genomen besluiten, maar werden ze ook wegwijs gemaakt in de belangrijkste politieke thema’s. De onderwerpen van invloed op besluitvorming, het principe van ‘de meerderheid’, en het uitbrengen van hun stem werden grondig besproken. De workshop heeft hen voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om hun stem doordacht uit te brengen.

Met trots feliciteren we de Stoere Stemmers met hun welverdiende medailles en diploma’s. Gefeliciteerd Annemieke, Beaudine, Esmee, Gerda, Jeffrey, Manuela, Martin, Miranda en Robin!
Stoere Stemmers, jullie hebben laten zien dat iedere stem telt!

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken