dinsdag, juni 25, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Wees welkom op onze verbindingsdagen opvanglocaties

Deel op Facebook

De gemeente Westerkwartier organiseert deze maand een aantal zogenoemde verbindingsdagen bij de verschillende locaties waar vluchtelingen uit Oekraïne worden opgevangen. 

Deze dagen zijn bedoeld om omwonenden van de opvanglocaties kennis te laten maken met hun Oekraïense dorpsgenoten en van hen te horen hoe het leven in de opvang is. Tijdens de verbindingsdagen kunnen de opvanglocaties worden bekeken en er is gelegenheid kennis te maken onder het genot van een hapje van de barbecue een drankje. Op de locaties zijn ook activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen.

Data en locaties

Op zaterdag 8 juli is de verbindingsdag van 13:00 tot 17:00 uur bij opvanglocatie De Springplank in Marum. Voor de kinderen is er een springkussen en voor alle aanwezigen is er een hapje en een drankje.

Woensdag 12 juli is er een vergelijkbare verbindingsdag bij de opvanglocatie Museumplein. Deze is van 15:00 tot 20:00 uur. Ook hier is er voor de kinderen een springkussen en voor alle aanwezigen een hapje en een drankje.

De laatste verbindingsdag in deze reeks is op zaterdag 29 juli. We organiseren een speelmiddag voor de kinderen met springkussen en diverse andere activiteiten. Dit is van 12:00 tot 17:00 uur bij de opvanglocatie Gomarus in Zuidhorn.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken