zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Wethouder Robert Meijer roept hardrijders op om hun snelheid te verminderen in Noordenveld.

dfhdhgh
Deel op Facebook

Wil jij het liefst zo rap mogelijk op je eindbestemming komen? En overschrijd je daarom de snelheid die is toegestaan in Drenthe. Dat is roekeloos en zonde, want zo maak je risico’s en zie je niet hoe mooi de omgeving is. Daarom gaan de Drentse overheden samen campagne voeren tegen de hardrijders.

 Deze jaarlijkse snelheidscampagne is een initiatief van de Mobiliteitsraad Drenthe in samenwerking met de Drentse gemeenten, politie en Veilig Verkeer Nederland. In het Drentse verkeer vallen vele gewonden en komt er gemiddeld elke 14 dagen iemand om het leven. Onder het motto ‘Samen richting nul verkeersslachtoffers’ werken zij samen aan de verkeersveiligheid in Drenthe.

Startsein
Dit jaar is de aftrap in Norg aan de Peesterstraat.  Robert Meijer Wethouder van het Noordenveld spuit daarom Kalm aan op de weg als startsein. Dit doet hij om 11.00 uur. Na de actie in Norg komen er verschillende acties in andere plaatsen in Drenthe. Je kan de campagne tegen komen op borden,  op schermen bij tankstations en als een krijtverfuiting op de weg. Verder kun je het zien op diverse social media en RTV Drenthe. Op www.snelhedenindrenthe.nl lees je welke snelheden er gelden op de diverse wegen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken