woensdag, mei 29, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

De herfst staat voor de deur: van zomer- naar wintergarderobe

Deel op Facebook

Zowel ’s ochtends als ’s avonds merk je dat de dagen weer korter worden. De zomervakanties liggen inmiddels achter ons en de herfst staat voor de deur. Het wordt dus weer tijd om je kasten op te ruimen en je zomergarderobe langzaam maar zeker te vervangen door je wintergarderobe. Merk je dat je te weinig juiste kastruimte hebt of dat je kast aan vervanging toe is? Kies er dan eens voor om een kast op maat te laten maken.

Van zomer- naar winterkleding

Het beste begin je met een schone lei. Haal al je kleding, inclusief accessoires, ondergoed en riemen uit de kast. Met een lege kast en nieuwe indeling houd je namelijk het overzicht. Kijk kritisch naar de kleding van je zomergarderobe. Zijn er kledingstukken die je niet meer aan gehad hebt? Zijn er kledingstukken die versleten zijn, niet meer passen of die je gewoon niet meer draagt omdat ze niet meer bij jouw stijl passen? Houd ze dan niet, maar doneer ze of verkoop ze op bijvoorbeeld Vinted. Zo heb jij volgende zomer weer een garderobe waarvan je zeker weet dat je het gaat dragen.

Wie weet heb jij dit aan het eind van de winter ook gedaan, dus dan heb je een wintergarderobe die rechtstreeks je kast in kan. Heb je je winterkleding nog niet gesorteerd? Start dan daar mee, voordat je alles in de kast hangt. Zo weet je zeker dat je winterkleding in je kast hebt hangen, die je ook echt mooi vindt en dus gaat dragen.

Voordelen van een kast op maat

Vaak wordt maatwerk geassocieerd met een hoog prijskaartje. Maar tegenwoordig klopt dat niet helemaal meer. Niet alleen de prijzen van benzine en boodschappen zijn gestegen, maar ook de prijzen van meubels rijzen de pan uit. Maatwerk hoeft dus helemaal niet zoveel duurder te zijn dan een kant-en-klare kast die nét niet helemaal naar je zin is.

Wij zetten de voordelen van maatwerk voor je op een rijtje:

  • One of a kind

Het leukste aan een kast op maat is dat deze altijd uniek is. Je haalt een one of a kind item in huis. Zowel qua materiaalsoort als qua kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Van hout tot staal, met of zonder spiegels en van grijs tot groen: kies voor de materialen en kleuren die bij jouw interieur passen.

  • Volledig naar wens in te richten

Een kast op maat kun je volledig naar wens inrichten. Moet je veel lange jurken, overhemden, pakken of broeken opbergen? Dan mogen hangroedes in jouw kast niet ontbreken. Gaat je voorkeur uit naar veel legmogelijkheden? Dan zijn legplanken en speciale ondergoed- en sokkenlades ideaal. Wil je je schoenen ook in je kledingkast of inloopkast opbergen? Dat kan met speciale schoenenvakken. Een kast op maat is volledig naar jouw voorkeur te personaliseren.

  • Past altijd

Heb je in je woning te maken met verschillende hoekjes of schuine wanden? Dan kan het lastig zijn om een standaard kast te vinden die precies past. Een maatwerk kast past altijd, omdat deze ingemeten wordt op de plek waar jij die kast wilt hebben.


Kom naar een Hubo bij Marum in de buurt, zoals de Hubo Bouwmarkt in Opende, en laat je adviseren door ons vakteam voor een kast op maat.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken