zondag, maart 3, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Lokale kopstukken in ‘Politiek op zaterdag’ over monsterzege PVV

Deel op Facebook

De aanvoerders van twee grootste lokale partijen in Noordenveld en Westerkwartier geven in de eerstvolgende uitzending van ‘Politiek op zaterdag’ commentaar op de monsterzege die de PVV van Geert Wilders deze week behaalde.

In de studio nemen wethouder Kirsten Ipema (Gemeentebelangen Noordenveld) en Ytsen van der Velde (VZ Westerkwartier) zaterdag plaats. Zagen zij de zege van de PVV aankomen? Is Geert Wilders een geschikte minister-president of schuift hij iemand anders naar voren? Met welke partijen moet de PVV in het nieuw te vormen kabinet samenwerken? En hoe groot is de kans dat de PVV bij volgende raadsverkiezingen uitkomt met een eigen kieslijst in Noordenveld en Westerkwartier?

Twee op de tien koos PVV

Die vragen leggen we voor aan de twee lokale koplieden. En ook: wat is hun verklaring voor de recordoverwinning van de PVV die ook in Noordenveld en Westerkwartier twee van de tien kiezers aan zich wist te binden.

De uitzending is van 11 tot 12 uur en later via de link ‘Uitzending gemist’ op deze website terug te luisteren. De presentatie is in handen van Bert Flonk (tevens regie en techniek) en Koos Bijlsma.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken