zondag, maart 3, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Dit jaar weer ‘n sprookjesachtig kerstdorp in de HJC-manege in Tolbert

Deel op Facebook

Twinkelende lichtjes, vrolijk versierd, veel kraampjes met prachtige artikelen, kleurrijke decoraties, vele geuren van overheerlijke diverse lekkernijen en een gezellige sfeer, dát is het beeld dat men kan verwachten op de uitgebreide en gevarieerde kerstmarkt in Tolbert, die plaatsvindt op zaterdag 9 en zondag 10 december in de H.J.C. manege aan de Hoofdstraat in Tolbert!

Het bestuur van Volksvermaken Tolbert gaat voort op de ingeslagen succesvolle weg en heeft ook nu weer een mooie kerstmarkt weten samen te stellen. Bewust is ook nu weer gekozen voor een overdekte kerstmarkt, lekker verwarmd voor de bezoekers en zeer sfeervol ingericht. De vele kraampjes met kerstartikelen, kerststukjes, glühwein, ambachtelijke producten, kunstnijverheid, lekkernijen, versnaperingen en de rondwandelende kerstelf maken dat het een zeer complete en sfeerrijke kerstmarkt is die zijn weerga in onze regio niet heeft. Diegenen die op zoek zijn naar een speciaal cadeau of een originele accessoire voor de kerstoutfit komt hier volledig aan zijn trekken. Om het voor de duizenden bezoekers nog aantrekkelijker te maken is er gezellige sfeermuziek en kan men even bijpraten en genieten op het horecaplein gedurende deze twee dagen. Voor de kinderen is er gelegenheid om creatief uit de voeten te kunnen. Popcorn, warme chocomel met slagroom en andere lekkernijen maakt de kerstmarkt voor de jongeren compleet. Kerstdorp Tolbert heeft alle bezoekers van jong tot oud héél veel te bieden in een prachtige ambiance en is het bezoeken zéker waard.

De zeer sfeerrijke kerstmarkt vind plaats op zaterdag 9 december van 12.00 uur tot 21.00 uur en zondag 10 december van 11.00 uur tot 17.00 uur in de verwarmde H.J.C.-manege aan de Hoofdstraat 53 in Tolbert. Kosteloos parkeren kan in de directe nabijheid van de manege.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken