woensdag, februari 28, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

Β© 2024 RTV Zulthe

𝙫𝙫 π™Šπ™₯π™šπ™£π™™π™š 𝙒𝙖𝙖𝙠𝙩 π™―π™žπ™˜π™ 𝙀π™₯ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™π™šπ™© 𝙅𝙖𝙣 π™Žπ™¬π™žπ™šπ™§π™žπ™£π™œπ™– π™…π™šπ™ͺπ™œπ™™π™©π™€π™šπ™§π™£π™€π™€π™ž

Deel op Facebook

Een leger aan vrijwilligers heeft in de afgelopen weken het voorwerk gedaan om in de week van 8 tot en met 13 mei de jeugd weer een week voetbalplezier te bieden bij vv Opende. Maar liefst 600 jeugdspelers zullen in deze week het Sportpark de Olde Wierden gaan bezoeken en gaan deelnemen aan het tiende Jan Swieringa Jeugdtoernooi.

De organisatie is erin geslaagd om een prachtig programma in elkaar te draaien, waarbij er van maandag tot en met donderdag om 18 uur zal worden afgetrapt. Vele regionale clubs hebben zich gemeld om er weer een prachtig festijn van te maken.  Iedere avond staat garant voor mooie wedstrijden en topvoetbal op ieders niveau.

Nieuw daarbij is dat tijdens deze editie alle uitslagen live en direct te volgen zijn via de app. Voor meer informatie en de speelschema’s kunt u een kijkje nemen op: https://www.tournify.nl/live/swieringatoernooi/schedule.

Op zaterdag 13 mei wordt het toernooi weer groots afgesloten tijdens het β€˜kabouter-toernooi’. Naar een goed idee van John Babois en RenΓ© Sienema zal dit festijn al voor de tiende maal plaatsvinden. β€œEen herinnering voor het leven voor deze allerjongste voetbaltelgen”. Na afloop van de wedstrijd vv Opende – VIOD zal zangeres Jayden de sportieve voetbalweek afsluiten in Opende!

We hopen op een prachtige voetbalweek en heten u allen van harte welkom op Sportpark de Olde Wierden!

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken