woensdag, februari 28, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Kleurrijke expositie in Het Hooge Heem

Deel op Facebook

Grootegast – Vanaf 1 mei tot en met 31 augustus 2023 worden de toch al kleurrijke wanden van de afdeling Zuid van woonzorgcentrum Het Hooge Heem in Grootegast nog verder opgefleurd door een achttal landschapsfoto’s van Joost Sizoo uit Garnwerd.

“In ons woonzorgcentrum willen wij bewoners een fijne dag laten beleven en hoe leuk is het dan om stil te staan en te praten over inspirerende kunst,” vertelt directeur Klaas Lindeboom, “dus toen de kunstenaarskring Zichtlijn met kunstenaars uit het Westerkwartier ons de mogelijkheid tot tijdelijke exposities bood, dacht ik direct aan de onlangs volledig gerenoveerde afdeling Zuid.”

Kunstenaar Joost Sizoo is heel tevreden over de plek waar zijn foto’s hangen. “Met al die verschillende, best wel felle kleuren op de muren moest ik wel goed kijken welke werken hier goed tot hun recht komen, maar – al zeg ik het zelf – daar zijn we bijzonder goed in geslaagd.”

De expositie is op afspraak en in kleine groepen op vrijdagmiddagen te bezoeken. Voor het maken van een afspraak kan contact opgenomen worden met myraeeken@hethoogeheem.nl.

Fotobijschrift: Joost Sizoo bij twee van zijn werken in Het Hooge Heem

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken