dinsdag, juni 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Kampioen kv Noordenveld verliest laatste wedstrijd in de Overgangsklasse

Deel op Facebook

Afgelopen zaterdag 8 juni stond het terugduel van de eerste Mastselectie tegen Drachten in de overgangsklasse op het programma. De oranje tijgers van (bij afwezigheid van Jesper van Haastrecht) interim-coach Jacco Thijen speelden deze laatste wedstrijd van deze veldcomptitie in Drachten . Na een 7-7 ruststand moest Noordenveld de punten in Drachten laten. Toen scheidsrechter Bergsma voor het einde van de wedstrijd floot stond er een nipte 17-16 overwinning voor de Friese thuisploeg op het scorebord.

Interim-coach Jacco Thijen : ‘ Na het kampioensfeest van vorige week stond er voor ons niets meer op het spel. Zonder groots te spelen stonden we 2 doelpunten voor 5-7, waarbij Drachten vlak voor rust gelijk maakte. Ruststand :  7-7 .               Aanvallend verliep het vandaag moeizaam, maar verdedigd hadden we de zaken prima op orde. Hoogtepunt van vandaag was een prima invalbeurt van de 16 jarige Tom Aukema die bij zijn debuut fraai scoorde. Na een 14-10 achterstand kwamen we nog terug tot 17-16. De gelijkmaker hing in de lucht. Echter de tijd was te kort en einde wedstrijd ’. De 2e Mastselectie moest het voor de laatste competitiewedstrijd opnemen tegen SCO . De Friese tegenstander bleek deze middag te sterk voor de oranje tijgers van de reserve Masthoofdmacht, 19-13. Ondanks deze nederlaag een knappe prestatie van Noordenveld 2 in deze veldcompetitie door als 2e te eindigen !


Naast Noordenveld 1 wist ook Noordenveld 2 een fantastische wedstrijd op de mat te leggen waardoor ze veilig zijn in de reserve 1e klasse én volgende week, als kers-op-de-taart, mogen spelen voor promotie naar de overgangsklasse !

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken