woensdag, februari 28, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Kom ook meetrainen met de korfballers in Leek en Oostwold!

Deel op Facebook

Korfbal is een ontzettende leuke en dynamische teamsport. Uniek aan korfbal is dat je speelt in een gemengd team, dus met jongens en meiden! Doordat je niet mag lopen of dribbelen met de bal, moet je echt door samen te spelen proberen om tot scoren te komen, waarbij je je kunt bewegen in 360 graden om de korf. Je traint en speelt ‘s winters in de zaal en in de warmere maanden lekker buiten op de kunstgrasvelden bij ons eigen (pas gepimpte) clubhuis.

Behalve dat korfbal een leuk spelletje is, worden er door KVW’22 ook vele leuke activiteiten georganiseerd naast het korfballen. Van een filmavond tot een ouder & kind training en van een gala avond tot een schottoernooi of jeugdkamp. In de zaal zijn de jeugdteams ook allemaal een keer “team van de week”, waarbij ze bij de wedstrijdvoorbespreking van het vlaggenschip mogen aansluiten en ze daarna het eerste natuurlijk ook hard mogen aanmoedigen (zie ook foto).

Korfbalvereniging Westerkwartier is een sociale, veilige en gezellige vereniging, waarbij jij je vast ook snel thuis zult voelen.

KVW’22 heeft voor alle doelgroepen één of meerdere leuke teams, waar je geheel vrijblijvend een aantal keren mee mag trainen om te ervaren of korfbal ook een sport is voor jou!

Van onze kleinste jeugd (kabouters en kangoeroes) tot de Oldstars die doen aan Walking korfball en van recreatief spelen tot het spelen op wedstrijdniveau in de overgangsklasse.

Voor iedereen is er wel een team of trainingstijd dat bij jou past.

Trek jij je sportschoenen ook (weer) aan? Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie of trainingstijden mag je altijd mailen naar tc@kvw22.nl of kijk eens op www.kvw22.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken