dinsdag, februari 27, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Politie verricht aanhoudingen voor handel in drugs

Deel op Facebook

Vorige week heeft de politie in het Westerkwartier meerdere aanhoudingen verricht in verband met de handel in verdovende middelen.

Op donderdag 2 maart 2023 werd een woning in Tolbert binnengetreden, omdat er een vermoeden was van dealen in drugs. In de woning werd softdrugs aangetroffen. Hierop werden twee verdachten, een 17 en 20 jarige inwoner uit Westerkwartier, aangehouden.

Op vrijdag 3 maart 2023 werd een melding gedaan van handel in softdrugs vanuit een woning in Leek. De politie heeft hier een zak met softdrugs in beslag genomen. De verdachte, een 16 jarige inwoner uit Westerkwartier, zal op een later tijdstip een verklaring moeten afleggen hierover.

Op zaterdag 4 maart 2023, omstreeks 04:35 uur zag de politie een persoon staan bij de pinautomaat aan de Oldebertweg. Gezien de plek en het tijdstip heeft de politie de persoon kort in de gaten gehouden. Even later werd gezien dat er een persoon op een bromfiets aan kwam rijden. Na controle van beide personen bleek er een overdacht van harddrugs te zijn geweest. Beide personen, een 17 en 18 jarige inwoner van Westerkwartier, zijn aangehouden.

Mocht u het vermoeden hebben dat er word gedeald of ervaart u overlast van drugs? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844.

Anoniem melden mag natuurlijk ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken