Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KV Noordenveld komt te kort tegen Invicta/Frigro (Kollum).

Deel op Facebook

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdagavond 4 februari in Sportcentrum de Hullen de eerste terugwedstrijd in de 1e klasse tegen kv Invicta uit Kollum. Het werd een spannende wedstrijd waarin de eerste Mastselectie eigenlijk de hele wedstrijd net aan de verkeerde kant van de score stond. En ondanks een hoopgevende voorsprong van 20-18 acht minuten voor het einde, waren het toch de gasten die de overwinning uiteindelijk mee naar Kollum namen (21-23).

De 2e Mastformatie wist, na ook al een spannende wedstrijd, knap met 25-21 te winnen van Mid-Fryslân 4. Het publiek was bij beide wedstrijden de grote winnaar, want getuige van 2 prachtige, dynamische korfbalwedstrijden. Hulde voor beide Mastselecties! Trainer/coach Jesper van Haastrecht: “Noordenveld verliest, maar kan met opgeheven hoofd terugkijken op de wedstrijd tegen Invicta. Het was een spannende wedstrijd waarin Noordenveld eigenlijk de hele wedstrijd net aan de verkeerde kant van de score stond. Met veel wissels en op karakter wist Noordenveld in de 2e helft steeds een puntje dichterbij te komen. Toen we met nog 8 minuten te spelen zelfs op een 20-18 voorsprong kwamen leek het erop dat we de wedstrijd naar ons toe konden trekken. Maar helaas…. We wisten de korf niet meer te vinden en Invicta kwam met goed korfbalspel toch weer langszij. Zuur, jammer en er had meer in gezeten. Naast Invicta was het publiek de grote winnaar. Het 1e (en wederom ook het 2e !) speelde met veel energie en passie, en trakteerde het publiek op mooie wedstrijden. De volgende thuis wedstrijden van de selectie zijn (pas) op 11 maart a.s., als we spelen tegen DIO/Donkerbroek/ODIS/VZK 2 (19 uur) en Udiros 1 (20.30 uur). Dan moet er gewonnen worden ! Dus alle trommels, spandoeken en toeters en bellen kunnen dan uit de kast getrokken worden”.

Scores kv Noordenveld: Sven Stobbe 5, Nienke Bolt 5, Robin van Bolhuis 3, Romee de Rink 3, Lianne Bangma 3, Remco Greive 1 en Jasper Lütter 1.