donderdag, februari 29, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Sparta kan niet stunten tegen koploper Elburg

Deel op Facebook

MFC de Molenstreek was afgelopen zaterdag weer goed gevuld voor de strijd om de koppositie tegen Elburg.

Rond de klok van 17:00 uur floot leidsman Van Dijk voor de start van de wedstrijd. Elburg nam direct het initiatief, maar Sparta haakte van afstand aan. Tot 3-4 bleef de Zoutman-formatie bij, maar daarna zag het de gasten uitlopen naar 4-7. Coach Van der Lei was genoodzaakt heren van vak te laten wisselen. Sparta wist daarna twee keer op rij te scoren, maar daarna was het wederom Elburg dat uit liep. Bij 8-13 werden de kleedkamers opgezocht.

Moric van der Lei was duidelijk in zijn bespreking: RUST! De wedstrijd was zeker nog niet gespeeld, maar er moest de tweede helft wel uit een ander vaatje getapt worden. 

Na rust was het Elburg dat het gat wist te vergroten naar acht goals. Sparta deed haar best het tij te keren, maar Elburg was vandaag simpelweg te sterk. Bij 17-23 was het gedaan en schreven de gasten belangrijke punten bij in de strijd om het kampioenschap!

Komende weken even een korte ‘wintersport-break’ alvorens het resterende deel van de competitie gespeeld zal worden. Zaterdag 11 maart wordt er afgereisd naar Emmeloord, waar om 16:40 uur het treffen is met de plaatste korfbalvereniging. 

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken