zondag, maart 3, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Sparta sluit 2023 af met belangrijke winst

Deel op Facebook

In de laatste wedstrijd van het jaar 2023 stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de Zoutman-formatie. Tegen Udiros/Kinea was het aanhaken of afhaken in de strijd om de bovenste plaatsen.

Na het voorstellen van beide teams was het de thuisploeg welke als eerste de korf vond. Sparta haakte aan en nam daarna het initiatief. Bij 1-4 nam Udiros/Kinea een time-out, waarna zij terug kwamen tot 4-4. De doelpunten waren, door het achter verdedigen van beide teams, schaars en bij 5-6 werden de kleedkamers opgezocht.

Coach Moric van der Lei loonde het harde werken van zijn ploeg en spoorde zijn achttal aan op de score gestaagd uit te breiden.

Na rust was het Sparta dat, van afstand, een gaatje van drie maakte. Een gat dat, bleek later, de Friezen niet meer konden dichten. Sparta ging simpelweg beter om met het achter verdedigen en was effectiever in de afronding. Bij 11-14 floot de scheidsrechter af en gingen de punten mee naar Zevenhuizen.

Sparta doet hierdoor goede zaken en komt boven Udiros/Kinea en één punt achter koploper It Fean/Boelenslaan. Zaterdag 13 januari wordt de competitie hervat en komt DTS op bezoek in Zevenhuizen. Deze wedstrijd start om 19:30 uur in MFC De Molenstreek.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken