donderdag, februari 29, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Sparta verlengt contracten technische staf.

Deel op Facebook

De selectie van Sparta wordt ook volgend seizoen gecoacht door Moric van der Lei en Michel van Drie. Beide mannen verlengen het contract met één jaar.

De huidige samenwerking bevalt wederzijds goed en de Technische Commissie is dan ook erg blij te melden dat Moric van der Lei (27) en Michel van Drie (49) ook het seizoen 2023-2024 bij Sparta de technische staf voor de selectie van Zevenhuister korfbalclub vormen.

In goed overleg met de Technische Commissie en de selectie zal Van der Lei aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer beginnen. ”Ik train en coach de groep met plezier en heb er ontzettend veel zin in om nog een jaar te knallen voor het hoogste haalbare.” aldus Moric.

Michel van Drie is vorig seizoen als trainer/coach van het tweede team aangetrokken. Na een mooi seizoen, waar in de zaal een mooie 3e plaats behaald is en op het veld nog uitzicht is op het kampioenschap gaat Michel vol vertrouwen door. Michel: ”Aan de start van het seizoen ben ik warm ontvangen door de club. En na een aantal goede gesprekken met de Technische Commissie en zeker binnen de spelersgroep hebben we met z’n allen een overeenstemming bereikt om volgend seizoen door te gaan. De samenwerking met Moric heb ik als zeer prettig ervaren en ik kijk met veel plezier uit naar het nieuwe seizoen met mooie resultaten.”

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken