donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

17 april 2024 thema-avond Sportakkoord

Deel op Facebook

Op woensdag 17 april organiseert de gemeente in samenwerking met Sociaal Werk De Schans een thema-avond Sport.

De avond is gevuld met een divers programma. Wethouder Harry Stomphorst heet iedereen welkom. We vervolgen de avond met een succesverhaal van turnvereniging TIGA. Voorzitter van TIGA Leek, Sierk Jan Schotanus, vertelt hoe TIGA leden en vrijwilligers werft en behoudt.

De volgende spreker is René Hoekzema, voorzitter van FCC de Spartanen. De fietscrossclub die in 2023 de eerste Sportprijs Westerkwartier won. René Hoekzema vertelt over zijn ervaringen met de gemeente en Sociaal Werk de Schans bij het schrijven en indienen van een subsidieplan.

Vervolgens gaan we in op de rollen van Sociaal Werk de Schans en de gemeente bij het maken van een plan en het krijgen van een financiële bijdrage voor een activiteit of project. We besteden ook aandacht aan de nieuwe vereenvoudigde subsidieregeling. Met voorwaarden voor zowel het Lokaal Sportakkoord als het Lokaal Preventieakkoord.

We sluiten de avond af met het onderwerp sportvouchers. Hierbij gaat het om sportvouchers die je als vereniging kunt aanvragen. Een interessant avondvullend programma.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken