woensdag, juli 24, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

25 januari 2023 Open Dag Terra Oldekerk
Voortgezet onderwijs waar je denkt en doet

Deel op Facebook

Voor alle leerlingen die volgend schooljaar naar de middelbare school gaan, organiseert Terra Oldekerk op 25 januari 2023 een Open Dag. Tijdens deze dag kunnen deze leerlingen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) de school bekijken, sfeerproeven en alles te weten komen over het vmbo-groen van Terra Oldekerk. 

Op Terra Oldekerk is het onderwijs afwisselend en praktisch. Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Leerlingen werken met hun persoonlijke laptop maar ook uit leer- en werkboeken. Terra is de school waar je denkt én doet!

Ontdek Terra Oldekerk

Tijdens de Open Dag op 25 januari 2023 is er volop de gelegenheid om sfeer te proeven. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door de school en er zijn allerlei leuke activiteiten en korte workshops waardoor zij een goed beeld krijgen van de lessen die bij Terra gegeven worden. Uiteraard staan docenten en leerlingen klaar om alle vragen te beantwoorden. Leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom van 14.00 – 21.00 uur. 

Om alle leerlingen en ouders een zo goed mogelijk beeld van de school te kunnen geven, vraagt Terra Oldekerk bezoekers zich via de website aan te melden. 

Vmbo-groen

Het vmbo-groen van Terra Oldekerk is een veelzijdige opleiding. Er zijn binnen het vmbo-groen drie verschillende leerwegen: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg.

Open Dag Terra Oldekerk, Woensdag 25 januari van 14.00 tot 21.00 uur, Molenweg 12, Oldekerk

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken