zaterdag, juli 20, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

ยฉ 2024 RTV Zulthe

Bereid je voor op een spectaculaire avond, want op vrijdag 26 mei vindt SHOCK plaats bij Podium Nienoord Leek.

Deel op Facebook

Dit evenement vormt de kickstart van het Pinksterweekend en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van hardstyle en hardcore muziek. De line-up van SHOCK bestaat uit topartiesten uit de scene, waaronder de legendarische DJ Paul Elstak. Wanneer zijn set begint, start het “Leekster Power Hour” en gaan ze flink uitpakken. Ook andere artiesten zoals E-Force, Luna, Adjuzt, Jason Payne, Sins of Insanity, Twin Towers en Renqen zullen optreden.

Na SHOCK zal het bospodium op zaterdag, zondag en maandag gratis toegankelijk zijn voor een spectaculair Pinksterfestival met een diversiteit aan DJ’s. Dit festival vindt plaats op dezelfde locatie en biedt een geweldige gelegenheid om het Pinksterweekend te vieren.

Er zijn veel vragen over busreizen naar het festival, maar bezoekers hoeven zich hier geen zorgen over te maken. In samenwerking met Eleven Travel zijn er busreizen naar het festivalterrein geregeld.

Mis deze editie niet en kom beuken in de bossen van Leek! Busreizen naar het festivalterrein zijn beschikbaar en kunnen geboekt worden via https://eleventravel.nl/evenementen/shock/.

๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€:

๐—˜๐—ฎ๐—ฟ๐—น๐˜†ย ๐—•๐—ถ๐—ฟ๐—ฑย ๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€: 10,- (uitverkocht), ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ฟย ๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€: 12,50 ๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜ย ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ:ย https://eventix.shop/qbztaqdq

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken