zaterdag, maart 2, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

De line-up van de 4 dagen Flinke Pink 2024 is bekend!

Deel op Facebook

 Meer dan 20 deejay’s waaronder een aantal landelijke bekende namen betreden 3 avonden het immense podium dat tijdens het Pinksterweekend verrijst op het Evenemententerrein t.o. de Rabobank in Leek.

De eerste avond (vrijdag 17 mei) staat in het teken van de dancemuziek uit de 90’s & 00’s welke wordt gedraaid door de dj’s Wietze Eekhof en Mark Nauta. De vrijdagavond wordt verder opgeluisterd met een optreden van Def Rhymz. Rond de eeuwwisseling scoorde de populaire rapper nummer 1-hits met “Doekoe” en “Schudden”. Hij werd onder meer tweemaal onderscheiden met een TMF Award.

Op de zaterdagavond staan, inmiddels al 20 jaar op rij, de “harder styles” geprogrammeerd tijdens de “Black edition” met o.a. The Purge, D-Attack, Vertile en Adjuzt.

Op zondagavond, tijdens de “White edition” is het de beurt aan “hits, house, eclectic & party” met o.a Team Rush Hour, Claploopers, Freddy Moreira en Trobi.

Op maandagmiddag treden 4 live-bands op waaronder tributes van de Rolling Stones, CCR en De Dijk. Het volledige programma van alle dagen is te vinden op www.flinkepink.nl.

Voorverkoop gestart

Ook dit jaar is er weer een weekendticket waarmee de bezoekers alle avonden onbeperkt toegang hebben tot het festivalterrein maar ook zijn er, net als vorig jaar, avondtickets die éénmalig toegang geven tot het festival.

Er zijn nog een beperkt aantal “Early Bird” tickets verkrijgbaar (alleen vrijdag- en zondagavond) te bestellen via www.flinkepink.nl/tickets/. Op maandagmiddag is Flinke Pink zoals gebruikelijk gratis toegankelijk.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken