donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

De zomer gaat lekker en creatief van start op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Deel op Facebook

Bekroonde worstsoorten, rabarber, seizoensgroente, vaste plante en vergeet de lekkere ijsjes niet. Dit en nog veel meer tref je aan op onze streekmarkt van zaterdag 1 juli.

Proef het verschil! Lokaal en direct van de bron. Locatie: Landgoedboerderij Oosterheerdt, Oosterheerdtstraat 7 Leek. Open van 10.00 tot 16.00 uur.

Sinds kort staan Pieter en Hendrik Jan van MijnGroente met (h)eerlijke verse seizoensgroente op de Streekproductenmarkt Nienoord. De groente van eigen teelt komt uit Zuidwolde (gn) en Slochteren. Daarnaast wordt er groente ingekocht bij collega telers uit de buurt. Door direct contact met de klant zijn de lijnen lekker kort en kan er veel kennis en ervaring uitgewisseld worden. Daarnaast maakt de gezelligheid op de markt het helemaal compleet. MijnGroente is door Pieter en Hendrik Jan opgericht om stad en ommeland dichter bij elkaar te brengen. De Streekproductenmarkt Nienoord zien ze als een mooie kans om uit te breiden. Ze verheugen zich op je komst bij hun kraam.

Inmakenenzo is er ook weer bij. Met deze keer heerlijke siropen van vlierbloesem, rabarber, munt en citroenmelisse. En nog veel meer, natuurlijk uit eigen tuin. Laat je verrassen.

Je treft ook verse eieren, verschillende soorten boerenkaas, honing, kruiden, jams, aardappelen, soepen, wol, sierraden, gerookte paling, makreel, forel en nog heel veel meer aan op onze streekmarkt bij de verschillende standhouders.

Vorige maand was het ook al feest bij de ijskraam van Rianne’s IJsboerderij. Hoe mooi is het nu dat ook tijdens deze markt de kinderen onder begeleiding van een volwassene weer gratis een heerlijk ijsje kunnen scoren.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken