maandag, mei 27, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

FEESTELIJKE HEROPENING ALDI ZUIDHORN

Deel op Facebook


Kraskaarten en tegoedbonnen voor de eerste 400 klanten! Op woensdagochtend 17 mei wordt om 8.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Dorpsvenne 1e in Zuidhorn feestelijk geopend door de filiaalleider Jan de Jong.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn vernieuwd en de schappen zijn opnieuw ingedeeld. De winkel in Zuidhorn biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Zuidhorn? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal €20 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een stand-up paddleboard, een trampoline of tegoedbonnen van maximaal €250. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De vernieuwde winkel aan de Dorpsvenne 1e beschikt over 130 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Kijk hier voor meer informatie. 

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken