vrijdag, maart 1, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Geslaagde Open Dag Terra Oldekerk

Deel op Facebook

Na twee jaar vol coronabeperkingen mocht Terra Oldekerk op woensdag 25 januari haar deuren weer openen voor basisschoolleerlingen uit de omgeving. Ontzettend fijn voor alle achtstegroepers die voor een belangrijke keuze staan; naar welke middelbare school gaan zij na de zomervakantie? De opkomst was groots. Veel groep acht leerlingen kwamen langs om de sfeer binnen Terra Oldekerk te proeven.

Na het succes van Kleintje Open Dag in november, was afgelopen woensdag de ‘grote’ Open Dag van Terra Oldekerk. Er werd flink uitgepakt. Zo konden toekomstige leerlingen samen met hun ouders/verzorgers de lokalen bekijken en meedoen aan kleine activiteiten. Er werden vrolijke voorjaarsboeketjes gemaakt, gevlogen met drones en in de kas konden leerlingen bloembolletjes poten. Op Open Dag was ook aandacht voor de (extra) ondersteuning die Terra Oldekerk aanbiedt aan leerlingen. Persoonlijke aandacht is een van onze kwaliteiten. Terra Oldekerk biedt binnen het vmbo-groen drie leerwegen aan: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg. Hierbij wordt theorie afgewisseld met de praktijk.

Niet alleen het team van Terra Oldekerk vond het fijn om de bezoekers weer in de school te verwelkomen. “De leerlingen waren erg enthousiast en vonden het waardevol dat het weer mogelijk is om de school te bekijken. Sfeerproeven doe je toch het beste op de school en niet achter je laptop”, blikt Gerda Staal, vestigingsdirecteur Terra Oldekerk, terug.

Beleefmiddag 22 februari

De Open Dag gemist? Op woensdag 22 februari zijn groep acht leerlingen van harte welkom op de Beleefmiddag. Tijdens deze dag beleven zij een echt schooldag op Terra Oldekerk. Inschrijven voor deze middag is verplicht, meer informatie is te vinden op oldekerk.voterra.nl.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken