maandag, mei 27, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Juni begint goed met leuke muziek op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Deel op Facebook

Rabarber, vaste planten, Lekkere aardbeien, leuke muziek en vergeet de lekkere ijsjes niet. Dit en nog veel meer tref je aan op onze streekmarkt van zaterdag 3 juni.

Proef het verschil! Lokaal en direct van de bron. Locatie: Landgoedboerderij Oosterheerdt, Oosterheerdtstraat 7 Leek. Open van 10.00 tot 16.00 uur.

De Poffertery is er weer met heerlijke jam’s vol fruit en met 75% minder suiker. Heerlijke fruitsmaken, het is rabarberseizoen dus  rabarber-aardbei, rabarber met limoncello of tropisch met ananas, mango en banaan,  ananas met kokos en watermeloen-aardbei en nog veel meer smaken. Kom gezellig langs om te proeven. Tevens weer prachtige sieraden van Nespressocupjes en mooie kleuren.

Poelman Aardbeien komt ook deze keer met hun eigen geteelde asperges in verschillende maten. Maar nu ook met hun lekkere aardbeien. Uiteraard alles eigen teelt.

Je treft ook verse eieren, verschillende soorten boerenkaas, honing, kruiden, jams, worsten, soepen, wol, sierraden, gerookte paling, makreel en nog heel veel meer aan op onze streekmarkt bij de verschillende standhouders.

Vorige maand was het ook al feest bij de ijskraam van Rianne’s IJsboerderij. Hoe mooi is het nu dat ook tijdens deze markt de kinderen onder begeleiding van een volwassene weer gratis een heerlijk ijsje kunnen scoren.

Om 13.30 uur wordt het zeker super gezellig op onze markt, want Shantykoor Tolbert komt dan hele mooie liedjes zingen om de markt nog meer op te vrolijken.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken