maandag, mei 27, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Met z’n allen de handen uit de mouwen

Deel op Facebook

Afgelopen vrijdag 9 maart deed Wold & Waard samen met Sociaal Werk de Schans mee aan NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Samen organiseerden zij een opruimactie in het Westerkwartier.

“Met huurders en samenwerkingspartners werken we graag aan veilige en schone wijken waar mensen elkaar gemakkelijk ontmoeten”. Daarom organiseerden Wold & Waard met Sociaal Werk de Schans een opruimactie.

Bewoners uit het Westerkwartier kregen op deze dag de kans om al hun grofvuil in te leveren bij de hiervoor bedoelde afvalcontainers.

Daarnaast werd er volop zwerfvuil geraapt. Niet alleen Wold & Waard en Sociaal Werk de Schans waren actief. Ook veel buurtbewoners en vrijwilligers  staken de handen uit de mouwen.

‘Mijn top 3 zwerfvuil wat ik gevonden heb? Sigarettenfilters, lege blikjes en snoep- en koekwikkels. Maar gelukkig is alles weer opgeruimd’. Een schone buurt en een leuke dag voor iedereen die heeft meegedaan. Een win-win situatie dus!

Afbeelding: Vandaag organiseerden Wold & Waard samen met Sociaal Werk de Schans een opruimactie in het Westerkwartier tijdens Nldoet

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken