zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Opening Jeu de boules banen en Outdoor beweegpark in Zevenhuizen 

Deel op Facebook

Donderdag 11 mei rond 15.30 uur opent wethouder Sport Harry Stomphorst de Jeu de boules banen en het Outdoor beweegpark in Zevenhuizen. De zes nieuwe banen met daarnaast het nieuwe Outdoor beweegpark liggen bij MFC de Molenstreek aan de Oudestreek 8a. De gemeente heeft een bijdrage geleverd aan het mogelijk maken van de aanleg van de banen en het beweegpark.

Aanwinst voor  Zevenhuizen

Wethouder Harry Stomphorst: “De banen en het beweegpark zijn een aanwinst voor  Zevenhuizen. De vrijwilligers van de Jeu de boules-vereniging en de ijsvereniging hebben hiervoor veel werk verzet. De sportieve mogelijkheden in het dorp zijn hiermee verder uitgebreid. Jong en oud kunnen hier op een laagdrempelige manier spelen en bewegen. Beide voorzieningen dragen bij aan de leefbaarheid en verbinding in het dorp. En passen binnen ons sport- en gezondheidsbeleid.”

Grasveld op plek van oude baan

De oude Jeu de boules-baan aan Dokter G. de Vrieshof en het clubhuis ruimt de vereniging binnenkort op. In overleg met de gemeente komt hiervoor in de plaats een grasveld met struiken en sierheesters. 

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken