zaterdag, maart 2, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Terra Oldekerk blikt terug op succesvolle Open Dag

Deel op Facebook

Terra Oldekerk kijkt met trots terug op een geslaagde Open Dag die op woensdag 24 januari 2024 plaatsvond. De Open Dag, die bedoeld is om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de school en de leerwegen, trok ook dit jaar weer een groot aantal bezoekers.

Bezoekers, leerlingen, hun ouder(s) andere geïnteresseerden, werden ontvangen door het enthousiaste team van medewerkers en leerlingen die klaarstonden om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Tijdens de Open Dag konden bezoekers sfeer proeven en kregen zij informatie over het onderwijsaanbod en de begeleiding op Terra Oldekerk. Leerlingen konden deelnemen aan activiteiten, zoals proeflessen en rondleidingen door de school, waardoor ze een goed inzicht kregen van Terra Oldekerk. De Open Dag benadrukte daarnaast ook de sterke punten van Terra Oldekerk, zoals de kleinschaligheid, de ondersteuning en de betrokkenheid bij duurzaamheid en natuur.

“We zijn verheugd over de grote belangstelling tijdens onze Open Dag,” aldus Gerda Staal, afdelingsdirecteur Terra Oldekerk. “Het is fijn om te zien dat leerlingen geïnteresseerd zijn in groen onderwijs. Ondanks dat er veel bezoekers zijn geweest konden we iedereen de juiste aandacht geven en zo goed mogelijk helpen. We hopen dat De Open Dag heeft bijgedragen aan het keuzeproces van de leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan.”

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken