maandag, juni 17, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Verdient jouw club de leefbaarheidsprijs van 2023?

Deel op Facebook

De gemeente Westerkwartier looft in 2023 een leefbaarheidsprijs uit aan een (vrijwilligers) organisatie die zich ingezet voor de leefbaarheid in de gemeente Westerkwartier. Inwoners uit de gemeente Westerkwartier kunnen vanaf dinsdag 14 juni 2023 tot 15 september 2023 organisaties voordragen.

De voordrachten worden door een deskundige jury beoordeeld. Elk project of initiatief kan worden ingediend zolang het de leefbaarheid van het dorp of zelfs de hele gemeente verhoogd. Het project moet wel door vrijwilligers gedaan worden en mag geen winstoogmerk hebben. De prijs wordt op 19 oktober 2023 uitgereikt, en de winnaar ontvangt een oorkonde en een bedrag van €500,-

Burgemeester Ard van der Tuuk is enthousiast over het aantal vrijwilligers in de gemeente en zegt hierover: “Wij geloven als gemeente Westerkwartier in de kracht van het verenigingsleven. Verenigingen en vrijwilligers vormen de ruggengraat van een kern of dorp en zijn daarmee van groot belang voor de leefbaarheid en verbinding. Daar zijn we trots op in de gemeente Westerkwartier en daarom organiseren wij de Leefbaarheidsprijs.”

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken