zaterdag, maart 2, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

WK (Westerkwartiers Kampioenschap) legpuzzelen zaterdag 10 februari in Sebaldeburen

Deel op Facebook

Ben jij ook gek op legpuzzelen (en vooral van de puzzels van Jan van Haasteren)? Dan ben je niet alleen. In Nederland zijn heel veel mensen die het leuk vinden om alleen of met elkaar een legpuzzel te maken. Vind jij het leuk om met meerdere teams samen te komen die ook van legpuzzelen houden? Dan zien we je graag zaterdag 10 februari in ‘t  Spectrum in Sebaldeburen. De Activiteitenkoepel van Sebaldeburen.net organiseert daar namelijk een heuse legpuzzelwedstrijd voor jou.

WK Legpuzzelen

De avondsessie start om 19:30 uur. Het maximaal aantal deelnemende teams voor die sessie is inmiddels bereikt. Daarom zal bij voldoende belangstelling een extra puzzelronde worden georganiseerd om 16:00 uur.

Met je team, minimaal 2 en maximaal 4 personen, probeer je zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes van Jan van Haasteren te leggen. Het winnende team (over zowel de middag- als de avondsessie) mag zich WK legpuzzel kampioen 2024 noemen en neemt een leuke prijs mee naar huis. En welke puzzel het wordt, dat houden we nog even geheim.

WK Legpuzzelen voor junioren

’s Middags om 13:00uur organiseren we het junior WK voor kinderen/jongeren tot en met 16 jaar, onderverdeeld in de volgende leeftijdscategorieën: 7-10 jaar, 11-13 jaar en 14-16 jaar. Zij gaan in teams van 2 ook aan de slag met een puzzel van Jan van Haasteren. Ouders en andere fans zijn van harte welkom om te komen kijken, helpen mag uiteraard niet! En ook hier ligt voor het winnende team een mooie prijs klaar. En zitten de beide teamleden op dezelfde school dan wint ook die school een leuke prijs.

Aanmelden

Je kan je team voor de middagsessie van 16:00uur aanmelden op het volgende emailadres; wklegpuzzelen@sebaldeburen.net. Vermeld in je mail of je mee wil doen aan het junior WK of het reguliere WK. De kosten voor de junioren bedragen € 10,- per team. Deelname voor de andere teams bedraagt €25 per team inclusief één consumptie per persoon. Meld je snel aan want het aantal deelnemende teams is beperkt.

Aanmelden kan tot 2 februari. Voor meer informatie kun je mailen naar wklegpuzzelen@sebaldeburen.net, kijk op onze website https://sebaldeburen.net/10-februari-2024-wk-legpuzzelen-in-sebaldeburen/ of op onze Facebook-pagina http://facebook.com/WKLegpuzzelen.

Waar

Dorpshuis ’t Spectrum, Kerkweg 5, 9862 TH Sebaldeburen

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken