zaterdag, juli 20, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

De opening van ‘Verkuno 25 jaar’, wat wàs het druk in K38!

Deel op Facebook

Het zal je niet ontgaan zijn dat de verenigde kunstenaars in Noordenveld iets te vieren hebben. Zij organiseren al 25 jaar exposities voor leden en gasten!

De opening van deze Jubileumtentoonstelling en het afgelopen weekend waren feestelijk druk. Kunstencentrum K38 was namelijk ook onderdeel van de altijd succesvolle Open Atelier Route Noordenveld.

Van 15 leden vindt je één werk van 25 jaar geleden, en een aantal nieuwe werken.

Wist je bv. dat Sonja Leutholff vroeger houtsnedes maakte? Heel veel drukgangen, heel veel lagen. En juist dat is ook een kenmerk van haar huidige werk, digitaal bewerkte foto’s.

Tevens krijg je een gratis lot in de galerie, voor een te winnen kunstwerk. Drie winnaars mogen vanuit de trekking op 2 juni, hun prijs kiezen.

Het boek ‘Van Vonk tot Vlam’ is te bezichtigen en te koop. Het geeft een kijkje in de ateliers van de kunstenaars. Openhartig vertellen 16 kunstenaars over hun kunstenaarschap.  

Vanwege dit jubileum is de toegang gratis. En naar wens trakteert de gastvrouw u op een kopje koffie of thee. Maar de Kunst is het belangrijkste. Mocht je nog niet zijn geweest, de expositie ‘Verkuno 25 jaar’ is te bezichtigen tot en met zondag 2 juni.

Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden

Woensdag t/m zondag van 13-17 uur

Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl en www.verkuno.nl

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken