zaterdag, juli 20, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Driestromenland

Deel op Facebook

Op zaterdag 6 juli om 13.00 uur wordt de nieuwe expositie geopend en is Kunstencentrum K38 omgedoopt tot “Driestromenland”. Deze expositie wordt georganiseerd door vier noordelijke kunstenaars, die elk werken vanuit een verschillende discipline.

Deelnemende kunstenaars zijn: Harry Tuinman met schilderijen/collages, Will Vos met beelden, Jasper Oostland met figuratieve schilderijen en Aletta Top toont mixed media/collages. 

Ondanks de verschillende technieken zijn zij met elkaar verbonden door de interne drijfveer om te willen creëren. Door de keuze om beeldend kunstenaar te zijn en je te verhouden tot de wereld door middel van vormen, kleuren en materialen. Letterlijk vertaald betekent Driestromenland ‘gebied waar drie rivieren doorheen stromen’.

Laat je verrassen door de intuïtief gemaakte beelden van Will Vos, de vrolijke dieren in menselijke situaties van Jasper Oostland, de geabstraheerde schilderijen en collages van Harry Tuinman en de sfeervolle herinneringsbeelden ‘Instant memories’ van Aletta Top. 

Ook in de Kunstwinkel K38 zullen kleinere werken te zien en te koop zijn. Wees welkom! “Driestromenland” is een ode aan de kunst van de verbeelding en is te bezichtigen tot en met 28 juli.

Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden, Woensdag t/m zondag van 13-17 uur. Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken