zondag, maart 3, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Bouwkundige oplevering Sporthuis Peize

Deel op Facebook

De bouw van Sporthuis Peize nadert zijn einde. Het sporthuis wordt op donderdag 25 januari om 13.00 uur bouwkundig opgeleverd.

De bouw van de nieuwe accommodatie ging eind 2022 van start. De wens voor een nieuwe accommodatie was al lange tijd aanwezig, omdat het clubgebouw van VV Peize verouderd was. Er is gekozen voor een brede sportvoorziening die aan de sporthal vast is gebouwd. Zo kunnen naast VV Peize de binnen- en buitensportverenigingen, de sport-bso, Peize in Beweging en andere organisaties gebruikmaken van het gebouw. VV Peize gaat Sporthuis Peize exploiteren.

Ontwerp door Peizer architect

De Peizer architect Vincent Inja heeft het ontwerp voor Sporthuis Peize gemaakt. Het sportgebouw huisvest naast een multifunctionele ontmoetingsruimte een aantal ruimtes voor VV Peize, zoals kleedkamers, kamers voor scheidsrechters en een bestuurskamer. Sporthuis Peize is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperking.

Feestelijke opening later dit jaar

Op donderdag 14 december zijn de technische installaties van het gebouw opgeleverd. In de weken erna is vooral gewerkt aan de afwerking van het gebouw. Nu de laatste zaken zo goed als klaar zijn, is het tijd voor de bouwkundige oplevering. Later dit jaar wordt Sporthuis Peize op feestelijke wijze officieel geopend.

Foto: vvpeize.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken