zaterdag, maart 2, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KV Noordenveld wint in de blaashal van Hoogkerk.

Deel op Facebook

Op de eerste zaterdag van december stond voor de 1e Mastselectie van kv Noordenveld de uitwedstrijd in de blaashal in en tegen kv Hoogkerk op het programma. Een wedstrijd die in de praktijk altijd lastiger is dan op papier wordt verwacht. Hoewel er op het veld nog makkelijk gewonnen werd van Hoogkerk (1e bekerwedstrijd) was deze wedstrijd alles behalve makkelijk.

Bij Hoogkerk was de tactiek duidelijk, hard achterverdedigen en aanvallend vertrouwen op afstandschoten en doorloopballen. Ondanks dat dit ook bij kv Noordenveld bekend was, wist de ploeg hier niet goed mee om te gaan. Dit resulteerde in weinig goals van beide teams en een wedstrijd die eigenlijk nooit ‘los kwam’. Op 2-7 heeft de ploeg uit Roden 1x een vijf-punts voorsprong gehad, maar verzuimde het om verder uit te lopen.
Met een 6-9 ruststand was er nog niets gespeeld. Ook de 2e helft bracht hetzelfde spelbeeld, een kv Hoogkerk wat knokte voor wat het waard was, en een kv Noordenveld wat vooral aan het knokken was tegen zichzelf.
Gelukkig heeft de ploeg laten zien dat ze gegroeid zijn in het uitspelen van wedstrijden. Het verschil werd nog 1x twee punten, maar kv Noordenveld heeft altijd aan de goede kant van de score gestaan. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een 14-17 eindstand .

Trainer/coach Jesper van Haastrecht : ‘ Een wereld van verschil met vorige week, de enige vergelijking die getrokken kan worden zijn de 2 punten ‘.

Scores kv Noordenveld : Sven Stobbe 7, Anna de Boer 3, Nienke Bolt 3, Romee de Rink 1, Robin van Bolhuis 1, Jasper Lütter 1 en Jaap de Boer 1.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken