Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Laatste zaalwedstrijd kv Noordenveld levert terecht verlies op in Bergum.

Deel op Facebook

Afgelopen zaterdag 16 maart stond de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen van de eerste Mastselectie op het programma. De oranje tijgers van trainer/coach Jesper van Haastrecht zagen na een gelijke ruststand (10-10) in de 2e helft tegenstander Quick’21/Vlug&Vaardig hard weglopen. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stam stond er een duidelijke 23-15 eindstand op het scorebord in Sportcentrum Nije Westermar in het Friese Bergum..

Jesper van Haastrecht : ‘ Waar vorige week nog op fantastische wijze een punt werd gepakt tegen de koploper (en dit weekend ook de kampioen) speelde Noordenveld deze week ver ondermaats. De thuiswedstrijd werd al verloren van Quick21/V&V en hoewel de intentie er wel was om revanche te nemen, kwam dat er niet uit.
Het was een wedstrijd waarin gespeeld werd ‘om des keizers baard’, voor beide ploegen stond er geen degradatie of promotie op het spel.
Zulke wedstrijden kunnen altijd twee kanten op gaan, óf het wordt door het onbevangen spel fantastisch of het is “net-niks”. Helaas voor Noordenveld werd scenario 2 werkelijkheid. In de eerste helft was het nog spannend (rust 10-10) maar na rust was de ploeg de weg kwijt. Er werd maar 5x gescoord en er werden dertien treffers geïncasseerd.
Jammer om zo af te sluiten, misschien waren we al teveel bezig met de veldcompetitie die 6 april alweer begint. Daar mogen we het (dan op overgangsklasse niveau) wederom opnemen tegen Quick21/V&V (en kv Drachten en AVO uit Assen) ‘.
Noordenveld 2 wist de laatste zaalwedstrijd wél te winnen en zo de competitie zonder puntverlies af te sluiten (met een doelsaldo van +149 (!)). Ook zij gaan op het veld laten zien wat ze waard zijn op een hoger niveau. Wij hopen iedereen weer langs de zonnige velden te zien bij onze thuiswedstrijden aan de Borglaan in Roden.

Scores kv Noordenveld 1 : Lianne Bangma 4, Jasper Lütter 2, Anna de Boer 2, Robin van Bolhuis 2, Nienke Bolt 2, Romee de Rink 1, Jaap de Boer 1 en Sven Stobbe 1.