dinsdag, juni 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

OPEN DAG HOCKEYCLUB RODEN

Deel op Facebook

Altijd al eens willen weten hoe leuk en gezellig hockey is? Dit is je kans! Op zaterdag 25 mei organiseert Mixed Hockey Club Roden een Open Dag.

De open dag is bedoeld voor jongens en meiden jonger dan 13 jaar. Ouders zijn uiteraard ook van harte welkom voor een kennismaking en een kopje koffie of thee.

Samen met eigen jeugdleden in dezelfde leeftijdscategorie worden vanaf 15 uur hockeyspellen gespeeld. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen hockeyervaring hebt, plezier en gezelligheid staan voorop. Het is een leuke manier om kennis te maken met hockey en de hockeyclub en misschien wel met eventuele toekomstige teamgenootjes. Na inspanning volgt ontspanning: een stapel pannenkoeken mag daarbij niet ontbreken. Rond 18:30 is de dag ten einde. De Open Dag wordt mede mogelijk gemaakt door Univé.

Aanmelden voor de Open Dag? Doe dat graag voor 21 mei. Een opgaveformulier is te vinden op mhcroden.nl. Meedoen kost niets en een hockeystick is niet nodig. Zien we jullie 25 mei om 15 uur op ons sportcomplex aan de Roderweg 2?

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken