dinsdag, juni 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Stem op Nosolo voor het Appeltje van Oranje!

Deel op Facebook

Met grote trots mogen wij aankondigen dat Nosolo (Jongeren voor jongeren Samen Tegen Eenzaamheid) is genomineerd voor de prestigieuze Appeltje van Oranje prijs. Nosolo, dat zich met hart en ziel inzet om eenzaamheid onder jongeren te bestrijden, heeft al veel bereikt in de gemeente Noordenveld en ver daarbuiten. Nu vragen we de steun van alle inwoners van Drenthe om deze impact nog verder te vergroten.

Eenzaamheid: een groeiend probleem

Eenzaamheid onder jongeren is een sterk groeiend probleem, dat serieuze aandacht en actie vereist. Nosolo speelt een cruciale rol in het ondersteunen van kwetsbare jongeren door hen weerbaarder, zelfredzamer en zelfverzekerder te maken. Door preventie en het vergroten van kennis over eenzaamheid bij ouders, professionals en de jongeren zelf, draagt Nosolo bij aan het welzijn van de jeugd.

Jongerenwerkers, samen met de jongeren zelf, leren de weg vinden naar laagdrempelige hulpaanbieders. Ze werken actief mee aan een campagne met voorlichtingsmateriaal, filmpjes en social mediacontent, waardoor eenzaamheid onder jongeren een gezicht krijgt. Nosolo maakt écht een verschil met jeugdsozen, interactieve ouderavonden en online sessies over eenzaamheid.

Waarom uw stem belangrijk is

Hoewel Nosolo al veel bereikt heeft, kunnen we met uw steun nog veel meer jongeren helpen. Om de impact van Nosolo uit te breiden naar heel Drenthe, hebben we uw stem hard nodig. Elke stem op Nosolo brengt ons dichter bij de hoofdprijs van het Appeltje van Oranje, een prijs die ons in staat stelt nog meer jongeren te ondersteunen en de campagne verder te verspreiden.

Een oproep aan alle Drenten

Wij roepen alle inwoners van Drenthe op om hun steun te betuigen en te stemmen op Nosolo. Met uw hulp kunnen we laten zien dat niemand er alleen voor staat en dat wij als gemeenschap samen een krachtige vuist maken tegen eenzaamheid.

Stemmen is eenvoudig en kan via de link: https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/nosolo-welzijn-noordenveld

Over Nosolo

Nosolo is een beweging die zich inzet om eenzaamheid onder jongeren aan te pakken. Door het bieden van laagdrempelige hulp, het creëren van bewustwording en het versterken van de gemeenschap, heeft Nosolo al vele jongeren geholpen om weerbaarder, zelfredzamer en zelfverzekerder te worden.

Doe mee en maak een verschil

Laat uw stem horen en steun Nosolo in de strijd tegen eenzaamheid onder jongeren. Samen kunnen we een vreedzamere, rechtvaardigere en welvarendere toekomst creëren. Neem de leiding, doe mee en stem vandaag nog!

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken