zaterdag, maart 2, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

CU-aanvoerders over christelijke politiek bij ‘Politiek op zaterdag’

Deel op Facebook

De raadsleden Menne Kamminga en Koos Siegers zijn zaterdag 9 december te gast in het programma ‘Politiek op zaterdag’. De twee zijn actief namens de ChristenUnie in respectievelijk Noordenveld en Westerkwartier.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen kregen CDA en ChristenUnie onlangs stevige klappen. In de live uitzending reageren de beide fractievoorzitters op de verkiezingsuitslag.

Wilders premier?

 In hoeverre zien Kamminga en Siegers nog toekomst voor de ‘christelijke’ politiek nu de twee partijen met een ‘c’ in hun vaandel in het vaderlandse parlement zoveel zetels moesten afstaan? En hoe reageren de beide CU-aanvoerders op de monsterzege van PVV-man Geert Wilders? Achten zij Wilders geschikt om premier van Nederland te worden?

Lokale actualiteiten

In het programma praten Kamminga en Siegers de luisteraars ook bij over de actualiteiten die spelen in de lokale politiek van Noordenveld en Westerkwartier. De uitzending is van 11 tot 12 uur en kan later via de link ‘Uitzending gemist’ op deze website terug worden geluisterd. Presentatoren zijn Bert Flonk (tevens regie en techniek) en Koos Bijlsma.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken