maandag, mei 20, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Kunst, kitsch en koffie in Haulerwijk

Deel op Facebook

Op zaterdag 21 oktober 2023 vindt in Pand 1880 in Haulerwijk (Friesland) een dag met kunst, kitsch en koffie plaats. De combinatie van een wedstrijd koffiezetten en taxatie van kunstvoorwerpen en zoldervondsten maakt het een uniek evenement. Iedereen is welkom en heeft gratis toegang.

Vanaf half drie taxeert Richard Hessink meegebrachte voorwerpen van bezoekers. Beëdigd taxateur Hessink is veilingmeester en oprichter van Venduehuis Zwolle en Hessink’s internationale veilingen. Ook is hij bekend als bedenker, presentator en co-host van de Nederlandse televisieprogramma’s Geen Kaf Maar Koren en Schatgraven in Gelderland, programma’s die wekelijks vele miljoenen kijkers trekken.

Heeft u waardevolle spullen die u wilt laten taxeren? Of bent u nieuwsgierig naar de waarde van het oude servies achter in uw kast, die zilveren suikerschep of het schilderijtje van oma? Op 21 oktober taxeren we uw objecten vrijblijvend en gratis.

Op de taxatiemiddag vindt ook een wedstrijd koffiezetten plaats. Gaat er niets boven uw vers gezette koffie of bakje troost? Meld u dan aan als deelnemer en ding mee naar de eer en een mooie prijs.

U kunt zich voor de wedstrijd opgeven als individu, vereniging, familie- of vriendengroep. De enige voorwaarde is dat u zelf uw koffiebonen meeneemt en deze maalt met een door u zelf meegebrachte handkoffiemolen. U stelt dus uw eigen melange samen en dingt zo mee naar de eer en een prijs.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken