maandag, juni 17, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Tafeltennissers Jeugd Talero 1 en 2 op kampioenskoers!

Deel op Facebook

Dit weekend reisde Team Talero 1 af naar concurrent Olympia 54 in Emmer Compascuum. 3 man sterk,  want naast Mathijs en Ruben hadden de heren versterking van Hanne. De eerste wedstrijd was een dubbel die Ruben en Mathijs zeer overtuigend wonnen!

Een goed begin! Daarna begonnen de individuele wedstrijden. De tegenstanders bleken voor Mathijs vandaag iets te sterk. Hanne debuteerde in de 2e klasse en slaagde erin om van de technisch vaardige Mart te winnen en verloor nipt in een 5 zetter van Mathijs. Grote man was wederom Ruben Talen; hij won alle drie zijn wedstrijden en is nog steeds ongeslagen! De laatste dubbel is gewonnen door Olympia 54 waarmee de terechte uitslag 5-5 op het scorebord terecht kwam. Talero 1 staat hiermee nog steeds 8 punten voor op concurrent Olympia’68 en ligt mooi op kampioenskoers!

Team 2 won zaterdag beide wedstrijden in de Tablestars-competitie. Daniël Gombert,  Casper Kuipers en Leon Teeninga bleven ongeslagen in enkel en dubbel. Alle drie lijken voldoende technische bagage te hebben om volgend seizoen in de 4e klasse te kunnen spelen. 

Na de Kerstvakantie is er weer de kans voor nieuwe jeugdleden om mee te doen met de gezellige sportieve competitie van table stars. Elke dinsdag (behalve in de schoolvakanties) wordt er door de jeugd getraind van 19.00 tot 20.15 uur in de Rodenburghal in Leek. Wil je ook tafeltennissen? Kijk op www.talero.nl of stuur een mail naar secretaris Jan Dijkstra: secrataris@talero.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken