zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Selecties KV Noordenveld pakken ook in 1e thuiswedstrijd de punten.

Deel op Facebook

Het eerste thuisspeelweekend heeft altijd iets speciaals, extra publiek, het feestje na afloop én de team/selectiefoto’s vooraf.

Trainer/coach Jesper van Haastrecht : “ Gelukkig bracht dat geen extra spanning mee bij de spelers en speelsters. In tegenstelling tot vorige week (7-3 achter) begon Noordenveld 1 nu scherp aan de wedstrijd. Vooral verdedigend stond het goed en maakten we weinig fouten. Met rust stond er een 10-3 voorsprong op het scorebord tegen het nieuwe combinatieteam van Kinea/Udiros” . Kinea afkomstig uit De Knipe en Udiros uit Nieuwehaske.

Na rust viel de concentratie verdedigend wat weg bij de thuisploeg en kon Kinea/Udiros makkelijker doelpunten maken. Gelukkig bleef kv Noordenveld wel meescoren wat resulteerde in een degelijke overwinning van 21-12.

Ook Noordenveld 2 heeft de tweede wedstrijd van de competitie gewonnen. Na een stroeve start tegen het ervaren team van De Walden wist de ploeg de rug te rechten en met goed spel en mooie goals de punten in Roden te houden.

Komende week staan er 4 (!) uitwedstrijden op het programma. Als eerste mag Noordenveld 1 dinsdag 19 september aantreden in én tegen kv Hoogkerk. Een dag later is het de beurt aan het 2e om zich in de bekercompetitie te laten zien in de uitwedstrijd op het grasveld van ‘Nij Quick Libben’ (NQL). Op zaterdag 23 september wordt er weer in competitieverband gespeeld, het tweede gaat op bezoek bij ROG (Groningen) en het eerste mag in Oentjerk aantreden tegen De Wâlden, een ploeg waar vorig jaar nog drie keer van verloren werd.

Scores kv Noordenveld 1 : Jasper Lütter 5, Robin van Bolhuis 4, Jaap de Boer 4, Lianne Bangma 3, Sven Stobbe 3, Nienke Bolt 1 en Evelien Tepper 1.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken