zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KVW ’22 pakt belangrijke eerste punten

Deel op Facebook

Zaterdag 16 september mocht de selectie van KVW ’22 aantreden in Oenstjerk tegen de selectie van KF de Wâlden. Het was een prachtige middag met volop zon, dus de selectie was helemaal klaar voor twee mooie potten korfbal.

Na een grote zegen van het tweede van KVW ’22 (11-26), mochten de korfballers van het eerste in actie komen. KVW ’22 kwam goed uit de startblokken en daardoor snel op een voorsprong van 0-2. De Wâlden had hier een antwoord op, maar kwam maar niet dichterbij. De doelpunten waren summier en na een kwartier stond het 2-4 in het voordeel van KVW ’22. Voor de rust kwam de Wâlden nog goed terug. Dit leidde tot een gelijke stand van 5-5, maar KVW ’22 wist het spel weer op te pakken en ging met de tussenstand van 5-7 de kleedkamers in.

In de kleedkamer werd er een duidelijk plan gemaakt, hierdoor kwam de HHZ-formatie zelfverzekerd weer uit de kleedkamer. In de tweede helft bleven de teams erg aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten stond de verdediging sterk, waardoor beide teams moeilijk tot scoren kwamen. Na een kwartier spelen wist de Wâlden nog terug te komen naar een stand van 10-10. Door twee mooie afstandschoten van de heren van KVW 22, werd de wedstrijd uiteindelijk binnengesleept met een eindstand van 10-12. Hiermee nam de selectie van KVW ’22 de 4 punten weer mee naar huis.

Op naar volgende week, waar KVW 2 naar Heerenveen mag (12.35uur) en voor het vlaggenschip de uitwedstrijd tegen Kinea/Udiros te wachten staat (16.00uur).

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken