Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KV Noordenveld verliest de laatste zaalwedstrijd van kampioen OKO/Bies.

Deel op Facebook

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 1 april 2023 de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen 2022/2023 in Sportcentrum De Hullen tegen OKO/Bies uit Opende. Na een ruststand van 5-14 wisten de gasten met een ruime 14-31 overwinning het kampioenschap in KNKV 1e klasse 1B te bewerkstelligen. Gezien dit wedstrijd- en het hele competitieverloop een terecht kampioenschap. Onze felicitaties gaan dan ook naar de 1e selectie van OKO/Bies.

Trainer/coach Jesper van Haastrecht : “OKO was in alles een maatje te groot. Vanaf het begin was het duidelijk dat OKO in hun kampioenswedstrijd niets aan het toeval over zou laten. Met veel pressie in de verdediging én een zuiver schot stond de uitploeg al na 10 minuten op een 2-8 voorsprong. Noordenveld probeerde met wat wissels het spel van OKO wat te doorbreken. Dat lukte redelijk, maar had niet het gewenste resultaat op het scorebord. In de rust was het al duidelijk dat Noordenveld de wedstrijd niet meer zou gaan winnen. Na rust heeft Noordenveld nooit de handdoek in de ring gegooid, maar dichterbij kwam de ploeg niet meer. De eindstand gaf de krachtsverhouding goed weer. OKO is de terechte kampioen van deze zaalcompetitie en Noordenveld heeft zich gehandhaafd in de 1e klasse. Op naar de veldcompetitie, waar Noordenveld nog wat wedstrijden moet gaan winnen om het seizoen positief af te kunnen sluiten. Grote dank aan al het publiek en de vrijwilligers die de gehele zaalcompetitie de selectie gesteund hebben “.

Scores kv Noordenveld : Romee de Rink 4, Sven Stobbe 3, Andele Polak 3, Remco Greive 1, Lianne Bangma 1, Nienke Bolt 1 en Robin van Bolhuis 1.