Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KV Noordenveld verliest in Kampen

Deel op Facebook

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 20 mei 2023 de terugwedstrijd in Kampen tegen Dos(K). Na een ruststand van 13-8 wist de eerste Mastformatie in de 2e helft de opgelopen achterstand niet meer te overbruggen, waardoor de punten in Kampen bleven (21-17).

Trainer/coach Jesper van Haastrecht : “Eigenlijk kan het verslag van de 1e helft van vorige week gewoon gekopieerd en geplakt worden. Dos(K) begon scherper aan de wedstrijd dan Noordenveld, ondanks de vele kansen wisten de spelers en speelsters in het oranje de korf moeilijk te vinden. Daardoor liepen we snel tegen een achterstand aan. Vlak voordat de scheidsrechter floot voor het rustsignaal gooide Dos(K) de ‘5 verschil’ door de korf.
Na rust schoot Dos(K) uit de startblokken met 7 goals in 10 minuten, de stand was toen 20-11 en de wedstrijd was gespeeld. Toch bleef Noordenveld knokken en doorzetten en dat bracht ‘resultaat’, want van de laatste 7 goals maakten wij er 6. Einduitslag: 21-17”. De volgende wedstrijd ontvangt Noordenveld koploper kv OKO/Bies uit Opende. Deze wedstrijd staat gepland voor zaterdag 3 juni en begint om 17.15 uur op het korfbalcomplex aan de Borglaan.                     Scores kv Noordenveld : Romee de Rink 3, Jasper Lütter 3, Lianne Bangma 3, Sven Stobbe 3, Nienke Bolt 3, Andele Polak 1 en Anna de Boer 1.