donderdag, februari 29, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Kinderrondleiding op 4 juni in het teken van opa en omadag

Deel op Facebook

Normaal gesproken zou de volgende kinderrondleiding op zondag 28 mei plaats vinden (laatste zondag van de maand). Maar aangezien Museum Nienoord dan moeilijk te bereiken is door de Pinksterfeesten in Leek hebben we besloten de Kinderrondleiding een week uit te stellen naar zondag 4 juni.

Op zondag 4 juni staat de kinderrondleiding in het teken van opa en omadag. Opa’s en oma’s zijn dan van harte uitgenodigd om met hun kleinkinderen mee te gaan met de kinderrondleiding in en om Museum Nienoord. Onze Koetsiersdame neemt je mee op een ontdekkingstocht langs onze bezienswaardigheden. Misschien wil je zelf ervaren hoe een koetsier te werk ging? Neem dan plaats op de bok van een rijtuig en men het paard over het virtuele borgterrein.

Ben je na de kinderrondleiding nog niet uitgekeken? In onze kinderhoek liggen leuke opdrachten en kleurplaten voor je klaar. Je kan een koets bouwen of de speurtocht bij de tentoonstelling “Matthijs Röling en zijn kunstenaarsvrienden” doen. Ook kun je bij die expositie je eigen kastje inrichten en natekenen.

Wat: Kinderrondleiding met opa en oma

Wanneer: 4 juni om 13.30 uur

Kosten kinderen: Kinderen zijn gratis maar komen onder begeleiding van een volwassene

Kosten volwassene: €7,50 per persoon waarvoor ook de rest van het museum te bezoeken is.

Opgeven: Voor zaterdag 3 juni door een mail te sturen naar info@museumnienoord.nl met het aantal personen

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken