maandag, maart 4, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Evenwicht in kunstcentrum K38

Deel op Facebook

In Kunstencentrum K38 is tot en met 10 december de expositie ‘Evenwicht’ te bewonderen. De 16 kunstenaars van de Kunstenaarsvereniging ‘Van TyNaarLo’, laten hier een grote diversiteit van werken zien. Over het zoeken naar evenwicht in kleur en compositie, en over hoe mens (en dier) zijn balans probeert te vinden.

Bijvoorbeeld kunstenaar John Dilling met zijn ‘Dynamic Equilibrium’. Een kinetische sculptuur, gemaakt van restmaterialen. Dilling laat ons een maatschappij zien die continue in beweging is en in balans probeert te blijven, doch een werkelijk evenwicht blijft een utopische toekomst.

De deelnemende kunstenaars zijn: Hilde Barendse, Diek Boerman, John Dilling, Anette Ebert, Jose Geertzen, Linda Keuris, Bernard van Loon, Wim Peters, Jitske Rinsma, Mare Sliedrecht, Jeichien Stapel, Peter Tholen, Hieke Veenstra, Gerda Veldman, Maya Vermeulen en Paul van der Veur.

In De Kunstwinkel van K38 staan en hangen ‘Les Miniatours’ en ‘Stokkenvogels’ van Hannie Bushoff, te zien en te koop tot en met 10 december. Zie ook onze website

Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden

Woensdag t/m zondag van 13-17 uur

Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken