zondag, mei 26, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Beide selecties kv Noordenveld zijn kampioen en winnen laatste wedstrijd.

Deel op Facebook

Nadat de 2e selectie van de Mastformatie directe tegenstander ROG 2 (Rondom d’Olle Grieze) met 22-14 had verslagen en daarmee de kampioensvlag kon laten hijsen, de oranje fakkels laten ontsteken en de bloemen in ontvangst nemen, kwam de 1e selectie, vorige week al kampioen geworden, in de korfbalarena voor de laatste veldcompetitiwedstrijd in 2023.

En ook de 1e Mastselectie deed tegen KF De Wâlden wat het aan haar stand verplicht was, winnnen. Na een 6-8 ruststand (concentratie ?) , lieten de oranje tijgers van trainer/coach Jesper van Haastrecht zien waarom zij terecht kampioen zijn geworden en promotie naar de Overgangsklasse een feit werd vorige week. Noordenveld 1 stond na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Schaafsma met 19-14 aan de goede kant van de score en zo konden ook voor deze toppers de bloemen worden overhandigd, de oranje fakkels ontstoken en de champagneflessen ontkurkt. Alle reden voor een mooi oranje feestje aan de Borglaan. Binnenkort gaan alle teams beginnen aan de zaalcompetitie.

Scores Noordenveld : Romee de Rink 5, Sven Stobbe 3, Jasper Lütter 3, Lianne Bangma 3, Nienke Bolt 2, Anna de Boer 1, Robin van Bolhuis 1 en Jaap de Boer 1.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken